Communicatiestrategie

Alles uit je content halen? Een goede communicatiestrategie is hierbij onmisbaar.
Met je gemaakte content wil je een mooi doel behalen. Maar dit lukt niet als er zomaar even een video of een paar foto’s worden geschoten. Elk merk heeft een verhaal en dit is de kern van de communicatiestrategie. Door eerst na te denken over wat je met je content wilt bereiken kun je daarna de geschikte content creëren.

Audience

Voordat de content gemaakt kan worden moet je jezelf afvragen: “Wat wil ik overbrengen aan mij doelgroep?”. “Waar bevindt mijn doelgroep zich en welke content wil mijn doelgroep zien?”. Alleen op deze manier kun je relevante content creëren en een goede relatie met je doelgroep opbouwen.

Doelstellingen

We stellen duidelijke doelen en bepalen de route naar die doelen. Samen met jou stellen wij deze doelen op, zodat ze perfect bij de doelen van de organisatie aansluiten.

Platformen

Je kunt de content natuurlijk op elk bestaand platform verspreiden, maar dan moet je doelgroep wel op elk platform zitten. Kies voor de kanalen die bij je organisatie passen, maar ook waar je doelgroep zich op bevindt.

Analyseren

Na het verspreiden van de content is het belangrijk om deze te analyseren. Hierdoor kun je je als organisatie blijven innoveren op het gebied van content.

FIND YOUR IDENTITY?

Graag ga ik met jou aan de slag om jouw identiteit te ontdekken. Connect en start vandaag

MRVN Visual Identity